Groepen

Groep lunch met 10 of meer personen

Bij Rodaen kunt u tot en met 9 personen gewoon van de kaart bestellen. Vanaf 10 personen biedt Rodaen in verband met het waarborgen van de kwaliteit en om het tempo aangenaam te laten verlopen de volgende 2 opties:

1. Lunch bij Rodaen in “informele” sfeer

Rodaen serveert Pérènebrood (specialiteit uit de Pyreneeën) met een variëteit van 6 soorten beleg waaronder; carpaccio, eiersalade en gerookte zalm. Het geheel wordt op grote borden geserveerd en direct op tafel gezet, zodat het gezelschap altijd een royale keuze heeft. In goed overleg is het uiteraard altijd mogelijk te kiezen voor ander beleg of de lunch uit te breiden met soep.

Pérènebrood met variëteit aan beleg
(4 plakken Pérènebrood p.p. en koffie of thee na)
€ 12,50

Soep en Pérènebrood met variëteit aan beleg
(soep vooraf, 4 plakken Pérènebrood p.p. en koffie of thee na)
€ 17,50

2. Lunch bij Rodaen in “formele” sfeer

Onze keukenbrigade stelt voor u met zorg een keuzemenu samen bestaande uit 2- of 3-gangen. Op de middag zelf kunnen de gasten hun keuze maken door middel van een persoonlijk menukaartje.

2 gangen
(voorgerecht & hoofdgerecht)
€ 27,50

3 gangen
(voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 32,50

Groep diner met 10 of meer personen

I.v.m. met ons nieuwe concept vragen wij u, wanneer u met meer dan 10 personen komt dineren, om contact met ons op te nemen.
Dit kan telefonisch op nummer 0306561283 of via de mail: info@rodaen.nl.


Wanneer u via deze site uw groepsreservering wilt plaatsen kunt u dit middels ons contactformulier doen. Uiteraard kunt u bij eventuele vragen ook telefonisch contact met ons opnemen!

 

Top